sudi sudikanlah ziarah :D

Saturday, 4 February 2012

bila da selalu gembire, kesedihan dtg menyapa,

asslamulaikum :) entry hari ni bnyak sedihla. senanye tanak cite bnyak2la. ckopla korang tau aku sedih . hehe. sedihkan bila kite da ade peluang depan mate, tp orang tanak hargai peluang kite tu ,malah halang aku dripde terus dapat bnde berharge tuu  , okela , hari tu aku da berkorban daaa. ade hikmahnyee, sekarang un kene lg???! huuhuhuh bnyak sedihlaaa. sabar jela kann, aku tau ,satu haru nnti ,ape yg aku tak dpt sekarang ,segale peluang yg aku da tolak skrang , akn diganti dgn kejayaan 11  A+ spm 2013!!! okelaaa. tu je mau bilang , hehe, mehla tgk2 gamba. heheh , gmba2 ni sebagai pencuci mate je. tade kne mengena ngan entry kali ni . hoho

video
haissshhhh 2 kali da aku post video ni , tak leh nk tengok jugak ,ayoyo ,manyak errorla. haha . ruginye korang tak dapat tgk karya aku ni , hehehhee.
mehla tgk video yg ni plak !

hahahahahaha . apesal la muke2 ni jd cover,, hahahah tak kisahlaa, ni la video batch kami yg tergempak , karya hamdi . hehe. terbaiklah hamdi !
ONCE A SHAMSIANS , ALWAYS A SHAMSIANS
AKU SAYANG IRUSE BANGAT2 ! HEHE

YEAHHHHHHH !
aku sayang SMKA SHEIKH HAJI MOHD SAID !!
tawaran sbp udah ku tolak jauh2 ! jumla warge iruse kite bnggekan shams untuk spm 2013 !! insya-Allah

sajian minda :D :D :D

video
  hahhahahaah ! sape nak angkat bakul kalau bukan diri kita sendiri :) ::)

istimewa ~ saye sayang awak ^_^

                       ANJEEEE SAYANNGGGGGG :D

yeahhhhh ! assalamualaikum :D tengok tengok ! sape yg baju putih tuu ?comel kan ?haha .
name die syaqiela :D   syaqiela amirah syafiqah bt. shaiful azlan <3 <3<3 .
siapelah die ni pade saye ?haaha . totally bukan adik angkat ? kenape er, da rapat je nk berangkat angkat ? oh , aku bukan mcm tu . kalo tak jd adik angkat pon ,aku tetap syg die mcm adik aku sendiri gak !! eh aku ade adik ke ?? ank bongsu kodd. huhu . boring , haha . alhamdulilah dok asrama, ade ramai adik junior, emmm , kitorang kenal tahun 2011 !! pnggil die anje sebab like she said ,aku ni da jd antare org yg boleh pnggil die anje , heehehee. bangge kod, hehe . anje adik usraah atiqah hapizi . die selalu dtg dom kitorang n then terus rapat . kite selalu kongsi masala . anje jgn simpan2 lg tau ! luah kat akk , huhuuhuh . masalah mmbuat hidup kite mnjadi lebih hidop !!




haaa, yg purple tu la atiqah hapizi . my ex dormmate , sedeh gak ar berpisah taun ni ,sebab die da dom lain ,huhu . n die ni merangkap akk naqibah anje !!! emm cume taun ni ,anje dapat akk naqibah lain . akk syiqin :) tape2. jauh dimate , dekat dihatiii <3 .



 hahahha nampak tak ape yg aku nmpak ??? haha . soklan kurang cerdik plak .hehe . ni lah hadiah daripade anje !! haha kuning kan ! mmg feveret akula , hehe , tengz bangat2 :D dlm tu ,ade keychain , gule2 , gambar anje n bintang bintang begemerlapan , haha ,sweet2 ! suke2 ! elie kebintang :D hoho



comel kannnn ??haha , aduh , tak habis2 nk puji ! hehe , nak buat acano , dah suke , hehe ,


thank you anje ! i love u so much ! ukhwah sejati until jannah abadi :D